Příspěvky uživatele - 184.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce na Morele pozdní, 14.9.2011
díky. Jdu zjistit, co s ní.
Škůdce na Morele pozdní, 13.9.2011
Díky za názor, počkám ještě i na někoho jiného, jestli někdo neví přesně.
Škůdce na Morele pozdní, 13.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem náhodou uviděl na našel na loni zasazené višni Morela pozdní nějaké černé něco. Normálně bych si myslel, že to je ptačí něco, jenže tohle je zdá se nějaká píďalka a zakousla se do listů. Co s tím?
Nepropíchnutelné kolečko, 20.2.2011
Něco na tom bude, protože jsem v baumaxu nebo v obi viděl prodávat rudlík s kolečkama plněnýma PU pěnou.
Jaká rotační sekačka může sekat ve svahu?, 10.7.2010
Moc díky.
Jaká rotační sekačka může sekat ve svahu?, 10.7.2010
OK, takže ve svahu 10-15° jakákoliv sekačka?
Jaká rotační sekačka může sekat ve svahu?, 10.7.2010
Dobrý den, mám zahradu ve svahu asi 10°, někde více, někde méně. Jak poznám rotační sekačku, která v tomto sklonu může pracovat bez poškození? Někde jsem se dočetl, že může být problém s mazáním. Zatím jsem to sekal křoviňákem. Díky.
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 2.6.2010
já se nějak extra nezakydal, je taky fakt, že jsem lepil jen dvě desky. Když lep ničím nepustí, vždycky funguje prsty/lep odrhnout o písčitou zem. Lep se chytne na písek a pustí prstů.
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 31.5.2010
Ano, ekologie zde zřejmě dostala na ... Nicméně neduhů stromků jsem se zbavil a zdá se, že statečně "jedou". Akorát mám dojem, že velká hruška má na listech strupovitost, tak dostala ještě jeden nástřik Baycorem. Ještě jsem udělal jednu důležitou... celý příspěvek >
Struna na křovinořez, 26.5.2010
Mám Stihl FS220 a struny kupuju "čtverečky" 2,4 nebo 2,7mm v baubau, úplně obyčejné, jen čtvercového průřezu. Připadá mi tenhle profil nejagresivnější. Jinak o namáčení jsem nikdy neslyšel, možná zkusím.
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 14.5.2010
Děkuji za odpověď. Nicméně-lze tím něco pokazit? Rekonstruujeme starý barák, máme práce až nad hlavu a není teď čas studovat, jak vypadá to, co tam je, pak nad internetem zjišťovat co tam je a pak hledat postřik, takže jsem namíchal to, co by mohlo... celý příspěvek >
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 13.5.2010
Ahoj, chci se zeptat, zda lze tyto přípravky dát do jedné nádoby jako tank mix a postříkat s tím stromky? Máme třešeň, višeň, hrušeň, jabloň a slivoň. Jsem začátečník a neznám a nejsem schopen přesně identifikovat, o co jde. U slivoně jsou (je... celý příspěvek >
Parkside, 13.5.2010
já poslední dobou beru hodně věcí z Lidlu právě téhle značky. Je to prý kopie Bosche, vyrobená jak jinak než v Číně. Zkušenosti dle diskusí jsou pozitivní, cena oproti boschi poloviční, příslušenství často stejné. Teď mají pokosovou pilu s laserem... celý příspěvek >
Švestka Opal - blednou listy, 4.5.2010 Obsahuje fotku
mám asi měsíc vysazenou švestku Opal a začaly mi blednout listy. O co se jedná a co s tím, víte někdo? Děkuji
Křovinořez, poměr oleje v benzínu, 2.5.2010
Záleží na výrobci, co uvádí v manuálu. Ale například do Stihlky, pokud se dává červený olej Stihl, tak 1:50, tj. na litr benzínu 20ml oleje.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika