Příspěvky uživatele - 156.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň na habru převislém, 17.8.2009
Na habru mám plíseň zespodu listů-bílou, svrchu jsou tmavé fleky - co na ní platí?
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 13.8.2009
Vy jste teda šikovný, to bych si taky přála takový domeček pro sebe...
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 13.8.2009
Mnohem lepší je docela neznámé zahradnictví Žižka v Dolní Brusnici, mají i stránky, ale chce to vidět. Všechno popsané, úhledně rozdělené ne velké ale pěkně vedené. Sami si množí, nabízejí známé i nové rostliny - hlavně dřeviny.
Javor - acer negundo chřadnoucí, 11.8.2009
Lístky pěkně narašily ale od té doby jsou stejně malé, nepřibývají ani větvičky, listy jsou bledězelené spíš do žluta a osychají jim okraje a když zaklepu, tak částečně opadají, uschla jedna větvička spodní.Už přezimoval 2x a dobře. Kupovaný byl... celý příspěvek >
Hortenzie, 18.1.2009
a ještě - venku by omrzly nasazené květy (konce větviček s pupeny), aspoň u nás na horách určitě.S.
Hortenzie, 18.1.2009
To mi dělají každou zimu, mám je na dost studené chodbě, tak nechám pučet listy  (někdy i květy) dokud nebude teplo na jaře - trvá to dlouho, než se rozvinou. Hlavně už nic nestříhat, ale to asi víte. Mám je v nádobách už několik let a kvetou... celý příspěvek >
neznámý plod z Maďarska, 7.11.2008 Obsahuje fotku
Známí našli koncem října pod nějakým stromem tento plod. Má průměr 9cm, je zvrásněný, žlutozelený, tvrdý a lepkavý na povrchu. Voní jako navoněný citrusový saponát, ne moc příjemně.Pokusím se poslat foto.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika