Příspěvky uživatele - 14.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní sekačka po 13-ti letech dosloužila, 5.9.2012
Měl jsem od Mounfieldu sekačku TR T484 a byl jsem s ní absolutně spokojený. Prorezivělo šasí. Rozhodl jsem se pro novou. Obchodník Mounfieldu mne odradil svojím chováním. Tak chci odjinud. Přečetl jsem si zdejší diskuse a rozhoduji se mezi dvěma... celý příspěvek >
Jak se zbavit přesličky, 14.7.2010
Neničte nasbírejte ji a dělejte z ní čaj, já jsem jí dřive taky likvidoval, momentálně jsem ji přenechal jeden záhon a jsem spokojenej :-D pokud čas pít nechcete udělejte výluh a zalejte s tím pokojové květiny ty jí mají taky rády ;)
Dolmar-Sachs 100 - volnoběh, 17.9.2009
Je to moc dobrá pila, mám ji od roku 1990 a řežu a řežu, sice jako hobby, ale na to je určená.Volnoběh nedrží, ale zatáhnu, naskočí a řežu.Jsme rozmazlení a ti co ji vyhazují... napište kdy a kde, přijedu!!!
Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 10.8.2009
Dobrý den, pěstuji doma chilli papričky Bhut jolokia a začali mi také opadávat květy. Bohužel nepomáhá ani opylovávání štětečkem. Nevíte co jiného by to mohlo způsobovat? Děkuji Eva
Jak ošetřit dutinu po uhnilém konci odřezané větve?, 9.5.2009
Prosím o radu, jak ošetřit starou jabloň, kde po zbytku ořízlé větve hnitím vznikla ve stromě dutina.  Zatím jsem shnilé dřevo vysekal dlátem, ale nevím čím to ucpat, aby se dutina vlivem srážek nezvětšovala. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika