Příspěvky uživatele - 21.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde zakoupit dravého roztoče?, 1.3.2007
Rád bych koupil dravého roztoče Typhlodromus pyri. Má někdo dobrý tip, kde ho lze koupit pro malopěstitele za rozumnou cenu?
Hnojení, 22.11.2006
Hlavní hnojení provádíme na podzim případně na jaře s tím, že podzimní hnojení je pro révu vhodnější vzhledem k dokonalejšímu rozředění živin a reakcím půdních bakterií, které i přes zimu přemění živiny do vstřebatelnější podoby. Pro hnojení máme... celý příspěvek >
Informace o odrůdách, 30.10.2006
Othello má dvě varianty - červené a bílé. Odrůda je velmi odolná proti penerospoře (bílá varianta je odolná více). Červená varianta je náchylnější k napadením roztoči, na bílé variantě jsem napadení nikdy  nepozoroval. Pro odrůdu je... celý příspěvek >
Isabella, 19.10.2006 Obsahuje fotku
Právě ze Slovenska znám i odrůdu Isabela bílá, která je přímoplodý hybrid. Jak se zdá, má i svoji jmenovkyni (stejně jako Viktoria, Uran, Neptun, Mars, Regina....)
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika