Příspěvky uživatele - 56.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokazil jsem kvas?, 12.11.2009
Nemám zkušenosti s výrobou kvasu, ale už léta dělám domácí víno, a domnívám se, že onen povlak by mohla být tzv. křísovitost, které způsobují nepravé kvasinky Mycoderma, které se dostávají do kvasu již s ovocem, za nepřístupu vzduchu se... celý příspěvek >
Rakytník, 9.9.2009
Šťáva za studena   Plody vylisujeme a šťávu lijeme do lahví předem vylitých vřelou vodou. Vršek zalíváme rak.olejem.Skladujeme v ledničce, doslaďujeme podle chuti až při použití. S výrobou kvalitního oleje je trošku problém. Je jednodušší... celý příspěvek >
Rakytník, 9.9.2009
Nápoj z bezinek, šípku a rakytníku       3 pol. lžíce rozdrceného šípku,3 pol.lž. bezinek,5 sklenic vařící vody, nechat 2O minut ustát a přidat 4 pol. lž.  neslazené rakyt. šťávy, promíchat a... celý příspěvek >
Bezinky, 9.9.2009
děkuji, vyzkouším. Na frgále by to mohlo být moc dobré. J
Bezinky, 8.9.2009
Rada, ne dotaz. Bezinky jsou k nezaplacení, co se týče vytamínů. Šťáva z květů už je bezpředmětná, ale džem z plodů, na to je právě čas. Tedy l kg bezinkových kuliček, dobře vyzrálých, 2O dkg cukru, 10 dkg fruktozy, 2 nastouhasné hrušky a lžička... celý příspěvek >
Rakytník, 8.9.2009
vloninjsem byla moc nemocná a snažila se jíst co nejzdreavěji, abych tělu prochu pomohla a tak zpracovávala vše z přírody. Chtěla bych zavářet rakytník, ale nechci jíst cukr na husto. M á, prosím, někdo recept na šťávu, nebo džem s minimem... celý příspěvek >
Lečo, 8.9.2009
Blahopřeji, se zájmem jse, si přečetla diskusi a čekala, kdo vyhraje. Jednoznačně lečo je fajn, když zelenina vyroste na vlastní zahrádce, tak to je neoddiskutovatelné. Rada se syrovou zeleninou, je prýma, také jsem to vždycky nejdřív povařila a ono... celý příspěvek >
Marmelada z broskvi, 8.8.2009
Dělám to taky tak, tedy s tou kyselinou citronovou, ale po přidání želírovasího cukru, nebo pektogelu už hmotu dál nevařím, tenom rozpustím, ale také nejdřív zkouším trošičku na talířek a ono to hned, tedy asi během 5ti munut, ukáže hustotu, rychleji... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 8.8.2009
Ta moje je také do zelená, ale chuťově velmi dobrá a tak mi to nevadí, co se týče toho kalu, to je horší, ale když se to opatrně ztočí, tak by tam už neměl být, ne? Říkali mi, že když se ořechy trhají na S. Jana, jsou velice silné a barva pak... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 31.7.2009
Letos jsem poprvé zkoušela ořechovku a dnes ji dodělala. Vycházela jsem ze stejného receptu, jen místo té spousty cukru, moc ho nepoužíváme v ničem, jsem dala čtvrt kg tekutého medu a vmíchala přímo do výluhu. Výsledek byl fantastický a tak jsem hned... celý příspěvek >
Jak lisovat rakytník a jeřabinu, 31.7.2009
Poraďte mi prosím jaký lis používáte na lisování nebo odšťavňování rakytníku, jeřabiny, rybízu anebo taky jablek. Chci si vylisovat šťávu na další spotřebu. Nejedná se mi o velké množství, spíše lisování nebo odšťavňování z několika kil. Potřebuji... celý příspěvek >
Nemoci paprik, 12.6.2009
Papriky pěstuji již spoustu let a něco takového se nám ještě nestalo. Jako obvykle mladé rostlinky přihnojuji Krystalonem Start. Letos muž koupil Krystalon Květ a plod-výsledek hrůza. Rostlinky začaly podle nás bezdůvodně uvadat, raději do skleníku... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika