Příspěvky uživatele - 141.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bofix, 9.5.2010
Vámi uvedené informace jsou zcela nesmyslné a zavádějící. Já Bofix používám již několik let a bez problémů. S ředěním taktéž problém není; trávník jsem nikdy nespálil, potřik provádím minimálně v sezoně. Samozřejmě, že postřik se neprovádí za plného... celý příspěvek >
Malé kopčeky v trávniku, 10.10.2009
Neřekl bych, že to jsou mravenci. Ty kupičky jsou jakoby "v kuse".. je to třeba 5cm plocha v průměru, která je vystouplá nahoru, když se rozhrabe, tak je tam vidět dutinka. Mravenci maj tu kupku vždycky celou prolezlou..
Malé kopčeky v trávniku, 10.10.2009
a co s tím? :) jak se jí zbavit?
Malé kopčeky v trávniku, 9.10.2009
Dobrý den, mám stejný problém. Zkuste tu kupičku rozhrábnout, jestli v ní neuvidíte dutinku, v tom případě by to mohly být třeba žížaly nebo jiná zvířátka.. taky mě to trápí..
Supra od Wolfa?, 29.9.2009
Já jsem Suprou osel předzahrádku a sousedi mi nevěří, že je to roustoucí trávník a myslí si, že je umělý :) Ano, je drahá, ale vypadá velmi pěkně. Co se týče hnojiv, stačí vám obyčejné hnojivo např. od Agra (dporučuji třeba po každém sečení, ale ve... celý příspěvek >
Nerovnoměrné hnojení, 10.9.2009
Proboha, Krystalon, to snad nemyslíte vážně..
Koňský trus jako hnojivo pro trávník?, 6.9.2009
Určitě, prodává se granulovaný kravský, a mám pocit, že i směs kravského a koňského, takže bych se nejdříve šel radši podívat do obchodu, ale myslím, že by to bylo dobré. Akorát to nesmíte přehnat, abyste nespálila trávník..
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 3.9.2009
Hlavně, aby se vám v těchto místech netvořili prohlubně, jak bude zem klesat
Jak se zbavit mechu, 30.8.2009
Co postřik zelenou skalicí?
Bofix, 30.8.2009
Musíte nechat plevel zcela zaschnout, pokud posekáte dříve, nebude mít Bofix požadovaný účinek. Žloutnutí není příznakem pro sečení..
Dlouhodobé hnojivo, 30.8.2009
A co třeba využít tento odkaz nebo začít hledat v předchozích diskuzích? O všelijakých typech hnijv se tady mluví v jiné diskuzi, je zbytečné zakládat další vlákna..
Jak na tento plevel v trávníku?, 30.8.2009
Problém ale nastává s Vaším přístupem, protože pokud vytrháváte plevele, zbytky kořenového systému zůstávají v půdě a nové rostlinky se později objeví na stejném místě, zpravidla ve větším množství. V tomto případě je nutné likvidovat chemicky, buď... celý příspěvek >
Jak na tento plevel v trávníku?, 29.8.2009
Dobrý den, jedná se skutečně o likvidaci plevelu v trávníku? Já ho nikde nevidím :)) Ale to jen jedna rýpavá poznámka. Zkuste Bofix, uvidíte, zda to zabere..
Hnojivo na trávník, 28.8.2009
Našel jsem doma zelenou skalici (síran železnatý). Obsahuje jak síru, tak železo. Doporučili byste mi to přidávat v rozumné koncentraci na trávník? Popř. v jakých intervalech? Díky.
Skvrny v kobercovem travniku, 25.8.2009
A kde se dají tato hnojiva koupit, poraďte prosím..
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika