Příspěvky uživatele - 199.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škodí mravenec rostlině?, 20.5.2010
Tak teď jsem se fakt nasmál :-) Mám záhonek koření a mšice mám jen na šalvěji a s něma ochranku mravenců. Nevíte jak se zbavit těch mšic? Mám tu šalvěj ostříhat a spálit? Kromě toho mi něco dokonale překousalo mladé Goji 2 cm u země. Pokud... celý příspěvek >
Koření - vyšlechtěné aromatičtější odrůdy, 11.5.2010
A ještě prý existuje v zahraničí Koriandr, který nesmrdí. Ten by taky stálo zato dovézt. Takže cestovatelé, je to na vás! Čekáme! :-)
Škodí mravenec rostlině?, 11.5.2010
Moje zahrada je jedno velké mraveniště s několika druhy mravenců. Kam kopnu tam se vyvalí město s mravenci. Záhony mám samou dírku, vypadají jako měsíční města s katakombama. Všechno mi tu roste, naopak mám pocit, že mi rostliny chrání, protože... celý příspěvek >
Planá máta, 10.5.2010
Planá máta neexistuje, jde o splaněnou mátu, protože máta je vyšlechtěná lidskou rukou, proto si z ní můžete dělat čaj jako s každou jinou.
Koření - vyšlechtěné aromatičtější odrůdy, 10.5.2010
Přátelé, nepodařilo se někomu z vás dovézt ze zahraničí aromatičtější odrůdy koření. Jedná se mi především o Yzop a Estragon, ale i jiné. Taky se poohlížím po nějakém Tymiánu s většími lístky, ten co mám sice pěkně voní, ale má tak... celý příspěvek >
Jak Vám přezimovala levandule?, 10.5.2010
Levanduli ani jiné citlivější koření radši na podzim nestříhám a nechávám to až na jaro, protože pak nevymrzne až ke kořenům a snadněji odolá zimě.
Asimina Triloba, 10.5.2010
Možná to chce jen nespěchat. Některé rostliny i když kvetou tak ze začátku neplodí, tak je to možná případ i Asiminy.
Jalovec - problém, 10.5.2010
A bývá i na českých jalovcích?
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 9.5.2010
Určitě sledovat, pak ochutnat plody a taky zjisti jestli je ranná a pod. No a když bude ok, přijedu si pro větývku na roubování :-) Na podzim se tady na fóru zeptán jak vám to dopadlo.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 7.5.2010
A co teď teda s tím? Všechno přece nemůžu ustřihnout mám tento rok nasazený stromek a potřebuje růst výhonů.
Majoránka, 7.5.2010
A voní stejně jako majoránka nebo spíše jako oregáno?
Kustovnice čínská, 2.5.2010
A jaké má ta Kustovnice s plody listy tmavší špičaté?
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010
Z různých druhů se mi také osvědčili RedHaven a Favorita Morettiny 3. Ty dvě jediné rostli ostatní to po roce zabalili. FM3 je ranná, takže po sklizení plodů má ještě čas sílit a věnovat se sama sobě :-) A Red Haven je držák, to se musí nechat.
Problémy s Goji, 1.5.2010
Uau! Tak to jste jedna z mála, které kustovnice plodí. V jaké nadmořské výšce je máte zasazené? Kde přibližně, jaká půda, na slunci ve stínu, prostě co nejvíc podrobností? Ta vaše velikost plodů je podle mě OK.
Za jak dlouho se rozroste a začne plodit muchovník, 1.5.2010
Já jsem zasadil Muchovník minulý rok v červenci a tento rok na tom jednom jediném prutu už jsou květy a vypadá, že bude mít plody :-) Prut je dlouhý 35 cm. Jinak je to semenáč Northline. Jsem zvědav na jejich chuť, podle toho si ho buď ponechám nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika