Příspěvky uživatele - 52.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci už nejsou, 21.6.2010
Mám mravence na zahradě, na terase v květináčích,... Do nedavna v kuchyni. Kávová sedlina, nebo prášek do pečiva moc nepomáhá. Pokud dáte místo prášku do pečiva prášek do perníku - tak to v pak kuchyni hezky voní ;) Z kuchyně se nedavno odstěhovali... celý příspěvek >
Seřízení motoru honda CGV 160, 13.7.2009
Dobrý večer, prosím o radu při kompletaci motoru honda u zahradní sekačky Adéla. Konkrétně potřebuji znát správný postup při seřizování ventilů motoru. Zlomil se mi totiž výfukový ventil a nyní mám sekačku rozebranou. V žádném manuálu takové... celý příspěvek >
Volně stojící holubník na sloupu, 3.7.2009
Taky jsem si podobný holubník chtěla pořídit, ale chovatel holubů mi to rozmluvil, že není praktický, že je do něj obtížný přístup a "chovanci" se obtížně kontrolují, ošetřují atd. Prý ho můžu mít na ozdobu, ale usadit do něj holuby že mi... celý příspěvek >
Kosa, 22.6.2009
Kuje nebo naklepává?
Prirozena eliminace zab, 22.6.2009
Čáp, ale jak mu dát vědět, že u vás na zahradě je prostřený stůl, to netuším.
Růže - o jakou chorobu se jedná?, 21.6.2009
Je to černá skvrnitost, houbová choroba, postříkat nějakým fungicidem (Baycor, Dithane, Syllit..), ale napadené listy už nezachráníte, snad přirůstající výhonky. Proti černé skvrnitosti je bohužel potřeba stříkat preventivně.
Časopis o zahradě, 2.6.2009
Zahrádkář.  Alena D.
Bradavice na listech, 28.5.2009
Roztoč, zřejmě hálčivec, postřik Omite.
Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009
A co některý z tavolníků? Jsou nenáročné, bobule ani trny nemají a snad taky nejsou jedovaté.
Utrhnout první kvítek u papriky?, 22.5.2009
Já bych asi posoudila celkovou velikost a stav rostliny, pokud je dost velká, kvítek bych tam nechala, konec konců je to váš první, že...  Ale v tom případě bych tam nenechávala moc dlouho tu první papričku, utrhla bych ji hned, jakmile by byla... celý příspěvek >
Jak granulovaný kravský hnůj, 16.5.2009
Ano, přesně tak dopadla kamarádka, které můj kompost smíchaný s pískem připadal málo "vědecký" a zakoupila speciální substrát pro výsevy. Doma to pak přebírala jak Popelka.
Americké padlí, 15.5.2009
Ostříhejte všechno viditelně napadené, otrhejte napadené plody,  a zbytek (pokud něco zbude...) potříkejte Biotonem, to je bio přípravek. A příští rok hned zjara vás asi čeká chemie. 
Cestička z nádražních pražců, 14.5.2009
Inspirujte se, probůh, raději příspěvky ostatních diskutujících!
Bylinkové recepty - pelyněk, 11.5.2009
Logika vaší reakce mi nějak uniká. Panu Vysloužilovi šlo, domnívám se,  jednak o to, že "zpožděná menstruace" je prostě eufemismus pro těhotenství a jednak o to, aby náhodou někdo  z nevědomosti nepoškodil plod v ranném stadiu.
Rozmnozovanie seriku/orgovanu z odkopkov, 10.5.2009
Pokvete určitě, jde o to, jaký bude mít květ. Pokud byl původní šeřík pravokořenný, budou odkopky stejné jako mateční rostlina, pokud byl roubovaný nebo očkovaný, bude květ "obyčejný", jednoduchý, světle fialový.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika