Příspěvky uživatele - 116.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak očistit kačírek?, 16.10.2009
Mám podobný problém, ale vysbírat 3 tuny kačírku se mi zdá nesmysl, zkusím to savo.
Jak na nově napuštěný bazén?, 21.5.2009
Nejdřív upravit PH, potom chlórovat. Vše stále kontrolovat testery, nevyplatí se mimořádně šetřit chemií, vymstí se to zakalenou vodou případně zelenáním a pak to stojí mnohem víc se toho zbavit. Čím teplejší voda, tím více třeba chemii používat.
Jak na aerifikaci? Čím?, 2.4.2009
Pěkné aerifikátory mají v potřebách pro geenkeepery v Praze Modleticích ceny jsou od 3 do 15 000 kč. Jinak pouze dle návodu Bédy Trávníčka samo domo robo. Jestli někdo víte, kde se ruční (nášlapný) aerifikátor s nejlépe dutými trny dá sehnat,... celý příspěvek >
mech v trávníku, 1.4.2009
děkuji za radu už jsem ho sehnala na Zbraslavi, je jak z pláže v Karibiku:).Jen ještě ten postup použití semen. Mám dát nejdříve písek a pak semena nebo obráceně a zasypat znovu substrátem nebo pískem?
mech v trávníku, 31.3.2009
Dobrý den. Prosím též o odpověď, již delší dobu sháním ten křemičitý bílý písek, ale marně (v okolí Prahy) potřebuji jej na posyp cca 500m2 trávníku, který bude po vertikutaci a aerifikaci.Kdo mi poradí kde jej sehnat, kolik ho budu potřebovat a zda... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika