Příspěvky uživatele - 219.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
drobné tmavé tečky na palmě, 14.2.2009
Zkusímto, včera jsem byla v IKEI-tam jsem ty palmičky koupila a byly tam ty tečky i na dospělých rostlinách, ale větší.Každopádně to zkusím vyčistit a posleduji to.
okrasné dýně, 13.2.2009
oprava-suchá semínka v kelímku.
okrasné dýně, 13.2.2009
Chci se zeptat: z loňských dýní, které jsem dostala na ozdobu, jsem vyloupala semínka.Kdy je mohu nechat klíčit a jak se to dělá?Mám v plánu je dát kolem kompostu, ale vůbec nevím jak na ně.Zatím mám suchá semínka v kompostu.Poraďte prosím.Díky.
drobné tmavé tečky na palmě, 13.2.2009
díky za radu, myslím,že puklice to není, vím jak vypadá.Toto jsou spíše ploché tečky
Co pod pletivo?, 13.2.2009
tak přiložte fotku pro představu
skudce na pokojove rostline, 13.2.2009
právě jsem před chvílí založila novou diskuzi se stejným problémem.Taky jsem si koupila palmu a taky mám na ní ty tečky, je jich hodně a jsou moc drobné.Jakákoliv rada bude vítaná.
drobné tmavé tečky na palmě, 13.2.2009
Dobrý den, obracím se na Vás skušenější s prosbou.S manželem jsme si koupili 2 malé palmy v OBI.Teď když je mám doma vysazené asi 2 mesíce jsem si všimla, že na stoncích od kořínků až k listům, někdy i na jejich spodní straně jsou vemli četné, drobné... celý příspěvek >
jak pěstovat hyacinty?, 12.2.2009
ta pěna se utvořila jen nakrátko, když na cibulku svítilo sluníčko, byla bílá a pak, jak jakoby zeschla, vysušila se, zezelenala, no a na druhý den tam nebyla.
jak pěstovat hyacinty?, 8.2.2009
Já bych měla taky jeden dotaz.Mám zasazené nové cibulky hyacintů v truhlících, dala jsem je ven na okenní parapet.Pěkně začinají vylézat a u jedné cibule se mi u toho vylézajícího stonku udělala jednou bílá pěna.Nevíte, co to znamená?U žádných jiných... celý příspěvek >
Jak pestovat petrzel, bazalku a pazitku?, 23.1.2009
určitě, vždyť vy ty lístečky otrháváte a používáte v kuchyni, nebo jí máte jen na okrasu?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika