Příspěvky uživatele - 22.112

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor jikov, 28.1.2009
Podívejte se, pane, problémy s gufery, jež jste uváděl a sice, že je naleptával benzin, je směšný výplod servisu, nebo Vaší širokopásmové fantazie. Zabývám se v tomto oboru již řadu let a ještě nikdy jsem se nesetkal s naleptaným guferem od benzínu,... celý příspěvek >
Motor jikov, 28.1.2009
Můj dvoutaktek starý třináct let letí jako okřídlený šíp s DSK 317 rychlostí 15Km/h s omezovačem nastaveným na trojku a pružinkou zavěšenou na prvním zářezu nejbližším omezovači. To znamená, na zářezu pro nejnižší otáčky.
Motor jikov, 28.1.2009
Máte pravdu, že čtyřtakt se s dvoutaktem srovnat nedá. Čtyřtakt odporně zapáchá, při rozjezdu škube (motor má expanzi každou druhou otáčku, kdežto dvoudobák každou otáčku), je pomalejší, atd. atd....
Motor jikov, 28.1.2009
Míchejte benzín s olejem HUSQVARNA 1:50 a mějte svíčku o správné tepelné hodnotě se správným odtrhem, správně seřízený karburátor a nebudete mít potíže se startováním motoru u tohodle Vašeho typu ani po zimě..
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika