Příspěvky uživatele - 142.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jak na potkany na zahradě, 4.4.2009
Kdysi se do der davali saze, ale osobni zkusenost s tim nemam. R.
Muze brectan rust v 10l kbeliku?, 17.3.2009
Mam plastovou jimku o prumeru 2m a vystupujici nad zem cca 1,5m. Jelikoz je jimka na odvodnene betonove desce a jimka je obsypana sterkem nechci ji obsypavat hlinou kvuli drenazi. Zajimalo by me jestli mohu brectan pestovat v kbeliku nebo jine nadobe... celý příspěvek >
Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009
Co se tyce veskerych spotrebicu, ktere maji co docineni s vodou, tak je to vyhoda. Nevim ani jak vypada vodni kamen. :o) Ale ph lidskeho organismu je mirne alkalicke tedy 7. Takze resim prekyseleni organismu treba jablecnym octem. R.
Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009
U nas v praci snizujeme ph siranem hlinitym. Myslim, ze se pouziva i v nekterych cistickach takze by to kytkam nemelo vadit. Take by jste mohla zkusit kyselinu citronovou, ale k tomu stejne potrebujete phmetr nebo lak. papirky aby jste urcila... celý příspěvek >
el. predlzovacka 100m, 10.12.2008
Kdyz uz to budete zakopavat popremyslejte o tom jestli v budoucnu nebudete kupovat cirkularku nebo jiny trifazovy spotrebic aby vas to pak nemrzelo. Na 230 V vam staci trojzilovy kabel, ale nevim jaky prumer, protoze nejsem elektrikar. R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika