Samozřejmě že to vůbec nevadí. Vloni jsem ale řešila jiný problém. Zasadila jsem dýni máslovou, hokaido, olejovou, špagetovou a kdovíjakou ještě a mezi to jsem já blbá zasadila i dýni okrasnou :-) Sebekriticky uznám, že to nebyl dobrý nápad, jelikož na kompostu ty mrňavé plody okrasných dýní narostly gigantických rozměrů a byly téměř k nerozeznání od dýni jakože k jídlu. Někde jsem se ale dočetla, že i ty okrasné jsou jedlé, tak jsem je prohnala šrotovníkem, zkvasili a nechali vypálit v pálírně :-) Jediná nevýhoda jen byla, že ty okrasné mají fakt pekelně tvrdou šlupku, takže takové šly opravdu na okrasu a ty ostatní žlutomasé doplnily 200 litrový kvas. Hodně štěstí a s IQ si nedělejte těžkou hlavu, jelikož jen chybama se člověk nejlíp učí a kdo nic nedělá, nic nezkazí :D