Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, rovněž mám dobré zkušennostis Acrobatem.Rajčata i okurky jsem stříkala poporvé v polovině června.Zalévám výhradně ráno či tak do 10.oo hodin, né večer a né na list.Mluvím však o skleníku. Jednou za 7 až 10 dnů přihnojuji Wuxalem calciem na list a to jak na okurky, tak na rajčata v dávce 5 ml na l litr vody.Výsadba byla v dubnu-dávala jsem symbivit rajče a okurka. Sadba: Větší jamka, proliju jamku, dospod trochu písku a slámy, zasypu zeminou, symbivit, sazenici.Pak přihnojuji až tak na 6 týdnů po výsadbě-povrchově trošku pocukruji cereritem, zálivka pouze na zem, zhruba po 7-10 dnech přihnojuji na list Wuxalem calciem 5ml na 1 litr vody.Zatím se mi to osvědčilo.Opylovávám silnějším zatřepáním rostliny zhruba obden.

Zatím se mi dařilo vloni i letos.Sazenice di předpěstovávám sama doma do mimipařníčků na okně u topení a pak přepichuji do velké bedýnky-malinko zaleji previcurem proti padání klíčků a po dvou pravých lístcích na sazenici přihnojuji malinko kristalonem start.

Myslím, že prvopočátek obrany před chorobami je dobře vypěstovaná sazenička.Zatím se mi dařio vloni i letos.Je to složité, musí se zkoušet.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika