Green Zebra mala u všetkých veľký úspech, no i u nej je vhodné plody oberať radšej včas, popr. ich i mierne podtrhnúť a nenechať prezrieť. Tigerella nás nenadchla, bola málo odolná, chuť nevýrazná a múčna, aróma skoro neciteľná.
Tie spomenuté čierne, resp. hnedé odrody nám takisto nesadli - boli príliš vodnaté, praskali (tenká šupka) a rastliny veľmi rýchle devastovala hrdza a pleseň. Do pretlakov a výrobkov celkom ušli, no ich tmavá farba v spracovávanej zmesi odpudzovala, a to najmä starších, i keď sa po chvíli varenia stratila. Na konzum boli najlepšie odtrhnuté ešte pred dozretím a vychladené v chladničke, inak boli veľmi fádne a akoby mazľavé. Chuť bola taká, akoby nijaká - chýbal podstatne väčší kontrast medzi cukrami a kyselinkami. Takisto nám u nich chýbala výraznejšia aróma...