Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rok a půl sleduji diskuzi na toto téma a proto bych se chtěl také vyjádřit.Podle chuti lze rozdělit rajčata do čtyř skupin (z knihy "Plodové zeleniny" autoři Vlček a kol.-doporučuji-podle mne nejlepší kniha pojednávající o problematice pěstování plodových zelenin).

1.skupina -rajčata s nízkým obsahem kyselin a nízkým obsahem cukrů(chutnají fádně)

2.skupina-vysoký obsah cukrů a nízký obsah kyselin-(chutnají sladce)

3.skupina-nízký obsah cukrů vysoký kyselin-chutnají kysele

4.skupina-vysoký obsah cukrů i kyselin- chutnají pikantně a zvláště aromaticky

Chuť je jistě záležitost subjektivní. Mně chutnají rajčata ze skupiny čtvrté (Start, všechny drobné červené odrůdy). Odrůdy charakterizované ve třech prvních skupinách k jídklu za syrova nemusím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika