Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Šejk není sice nejchutnější ale pořád je na tom ještě velmi slušně chutově oproti marketu. Já je sklizím v plné zralosti (rudější jak ruská vlajka) a nechávám cirka kolem 10 až 14 dní zaležet. Poté je používám do salátů, na kečupy a protlaky. V tomto směru na ně nedám dopustit. Hlavně v zimě, když si vytáhnu protlak na rajskou (už ted slintám). Připadá mi, že čím víc jsou uleželejší, tím jsou chutnější. Na přímý konzum bych volil tyčkové odrůdy - STUPICKÉ POLNÍ, BONSET F1, TORNÁDO. Ono taky záleží jestli to rajče roste jen z vody nebo má pod sebou kompost

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika