Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chaty, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma
Držáky na dřevo.cz
Kozy na řezání dřeva motorovou pilou přímo od výrobce


Pálení > Zbytkový cukr 15Bx u Durancie

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.194.200 (?)
13.11.2016 20:37, počet návštěv: 738
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Co s kvasem Durancií který má po 10týdnech kvašení pod kvasnou zátkou a bez kvasinek a ředěn z původních 24Bx stále ještě 15Bx a již nekvasí.

děkuji Lojza

Připojit reakci   
   

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.200.102 (?)
17.11.2016 11:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Poslední frakce destilace kvasu - využití?623.1.2017483
Čo s pálenkou nižšej kvality723.1.2017399
Kvas Oskoruse5923.1.201748117
Dřevo do destilátu2117.1.20178555
Pálenka z dýně4317.1.201725804
Vymrazování916.1.20171079
Uskladnění slivovice v dub. sudu8414.1.201765956
Kvalita domacej palenky1209.1.201724745
Tepelné médium do dvouplášťového kotle72.1.20171448
drtič na ovoce3927.12.201698415
Domácí ořechovice9027.12.2016136179
Množení turbo kvasinek1322.12.20161188
Zakalená slivovice16422.12.2016160149
Aceton v pálence - lze vyvětrat a kde se bere?2518.12.201610099
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko6817.12.201640084
Odkalovač na koloně?411.12.20161015
Kvas z hrušek - zastavení227.11.2016570
Nahořklá slivovice6823.11.201649356
Jak zakopat slivovici4622.11.201635743
Refraktometer - poradte vhodny1522.11.20163075
Švestkový kvas - zastavení417.11.20161088
Zbytkový cukr 15Bx u Durancie217.11.2016739
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár2415.11.201614075
Slivkový kvas - viac druhov612.11.20161263
Kvas ma 11 obj. % alk. a stale 13 Brix210.11.2016992
Proč tolik cukru38.11.20161102
Odsíření lutru vínovice?77.11.20161078
Výběr domácí pálenice43.11.20161482
Náhrada škody od pálenice253.11.20165151
Trnkový kvas - zarazení kvašení61.11.20161023
Pálení vínovice a pěnění vína v kotli31.11.2016825
Švestkový kvas - jeho uložení až do jara2031.10.20163765
Síra ve vínovici531.10.2016852
Pyrosyricitan draselny ve kvasu831.10.20161034
Tatratea jak na to?1530.10.20162374
Fleret 627.10.20161137
Špatný kvas? 626.10.20161975
Ktorú slivku vysadiť kôli slivovici 2221.10.20164939
Hruškový kvas z neskorých odrôd7213.10.201634276
Plesnivé švestky v kvasu1012.10.20161845
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Generátor kouře22.1.2017
Uzeni bucek12.1.2017
Uzeni bucek12.1.2017
Uzeni bucek12.1.2017
Uzeni bucek12.1.2017
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2017
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů