Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chaty, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma
Držáky na dřevo.cz
Kozy na řezání dřeva motorovou pilou přímo od výrobce


Pálení > Zbytkový cukr 15Bx u Durancie

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.194.200 (?)
13.11.2016 20:37, počet návštěv: 896
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Co s kvasem Durancií který má po 10týdnech kvašení pod kvasnou zátkou a bez kvasinek a ředěn z původních 24Bx stále ještě 15Bx a již nekvasí.

děkuji Lojza

Připojit reakci   
   

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.200.102 (?)
17.11.2016 11:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Průtahové destiláty2120.2.20171623
Kalení destilátů jinak2416.2.20173853
Poslední frakce destilace kvasu - využití?816.2.20171209
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?6913.2.20174779
drtič na ovoce409.2.2017100075
Čo s pálenkou nižšej kvality78.2.20171379
Dřevo do destilátu228.2.20179553
Palenie z exotickeho ovocia1026.1.20174385
Kvas Oskoruse5923.1.201749218
Pálenka z dýně4317.1.201726991
Vymrazování916.1.20171505
Uskladnění slivovice v dub. sudu8414.1.201767690
Kvalita domacej palenky1209.1.201727032
Tepelné médium do dvouplášťového kotle72.1.20171714
Domácí ořechovice9027.12.2016137745
Množení turbo kvasinek1322.12.20161490
Zakalená slivovice16422.12.2016163059
Aceton v pálence - lze vyvětrat a kde se bere?2518.12.201610820
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko6817.12.201641312
Odkalovač na koloně?411.12.20161308
Kvas z hrušek - zastavení227.11.2016719
Nahořklá slivovice6823.11.201650662
Jak zakopat slivovici4622.11.201636548
Refraktometer - poradte vhodny1522.11.20163439
Švestkový kvas - zastavení417.11.20161343
Zbytkový cukr 15Bx u Durancie217.11.2016897
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár2415.11.201614473
Slivkový kvas - viac druhov612.11.20161453
Kvas ma 11 obj. % alk. a stale 13 Brix210.11.20161152
Proč tolik cukru38.11.20161299
Odsíření lutru vínovice?77.11.20161331
Výběr domácí pálenice43.11.20161811
Náhrada škody od pálenice253.11.20165604
Trnkový kvas - zarazení kvašení61.11.20161231
Pálení vínovice a pěnění vína v kotli31.11.20161003
Švestkový kvas - jeho uložení až do jara2031.10.20164327
Síra ve vínovici531.10.20161046
Pyrosyricitan draselny ve kvasu831.10.20161224
Tatratea jak na to?1530.10.20162727
Fleret 627.10.20161351
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Ubytek vahy po vyuzeni klobas16.2.2017
Dmácí uzený sýr11.2.2017
Ubytek vahy po vyuzeni klobas10.2.2017
Ubytek vahy po vyuzeni klobas10.2.2017
Problémy s plechovou udírnou10.2.2017
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2017
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů