Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Řízené kvašení je technologie, kdy dostanete standardní produkt. Víte co obsahuje vstupní surovina, co chybí dodáte. Víte jaké jsou možnosti dodaných kvasinek. Když dané kultuře, která prokváší na 18% poskytnete žrádlo a optimální komfort, chcípnou až při těch 18%. Dal by se na to aplikovat Liebigův zákon minima. Kvalitu výsledného produktu nejvíce ovlivní nejslabší článek. Pokud kvasíte mošt o 12°cukernatosti, tak to samozřejmě nemá smysl.

Poslední dobou se rozmohl karanténí škůdce Drosophylla suzukii. Tato octomilka naočkuje měkké plody octovými kvasinkami. Rozhodně je na místě zajistit převahu kvasinek produkujících alkohol.

Mám zkušenosti jen s kvašením vín a medoviny a vím, že se mi každá technologická nekázeň vymstí. Nejsem palič.

V.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika