Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den

Začínám experimentovat s domácímí likery, zjištuju informace z dostupných zdrojů a literatury a opravdu mě zaráží, množství přidávaného cukru prakticky ve všech receptech. Nikde jsem doposud nenarazil na vysvětlení. Jenom definici, "lilker znamená minimálně 100g cukru na 1 litr". Ve spouste receptů je uveden med, což je určitě chutově lepší, ale nejsem si jistý jetli to oceni kunzumenti vetšího množství. Existují vubec recepty, které nějakým způsobem upraví chuť destilátu aniž by bylo nutné do nich přídávat nějakou formu sladidla?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika