Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mně se to normáně otevře, když si ten odkaz přenesu blokem.

etylkarbamát vzniká i působením světla a tepla. Nějak si nevzpomínám, že bych někdy v krámě viděl ovocný destilát v zelené nebo hnědé láhvi...

V hotovém destilátu už nevzniká. Skladovat lihovinu v tmavé láhvi nemá smysl. Vznikl by možná v kvasu na světle.

Webové stránky lihovaru, bohužel, nelze brát jako objektivní informaci. Studie z roku 2016, kterou uvádím, se o to aspoň pokouší.
Nepatřím k zastáncům vypeckování švestek, ostatně jsem se tu nejednou hádal s prodavačem odpeckovačů. Ale začínám přemýšlet o přecezení kvasu před destilací.
   Samozřejmě není třeba příliš plašit. Nejškodlivější látkou ve sliviovici je beztak alkohol. Stejně, jako je dobře známá škodlivost uzenin, červeného masa, cukru. A přesto se konzumují. Nicméně existují regiony s nemalou skupinou lidí s vlastní produkcí peckovinových destilátů, kteří nekonzumují pivo, víno a jiné lihoviny, neboť mají nadbytek té vlastní a té vypijí hodně. 
P.s. Když mi napíšete kontakt, pošlu Vám tu studii v příloze.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika