Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O stárnutí lutru jsem psal jen v souvisti s tradiční výrobou Calvadosu ve Francii.
Jinak o prospěšnosti jeho ležení nic víc nevim. Jen, že na škodu to v žádném případě není - prakticky vyzkoušeno. Třeba i pár let ho běžně skladuji.
*
Co se týká cílevědomého skladování kvasů z modrých peckovin, nejsem si tím že by se z nich tím dostalo více aromatu jen pouhým ležením v nízkoalkolickém prostředí jistý. Když pak projdou několikahodinovým varným a parním "peklem"...
Ale nijak popřít ten způsob nemůžu.
Jen snad tím, že se objevují i snahy o odpeckovávání švestek, což osobně nechápu.
*
(Otázku etylkarbamátu považuji za nesmysl od kterého už i ta slavná EU která ten novodobý mýtus stvořila dává ruce pryč.)

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika