Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

minulou neděli jsem naplnil 2 sudy 50 l švestkami. Každá švestka byla odpeckovaná a rozmáčknutá. Až byla bečka téměř plná, nalil jsem tam půl kyblíka vody s kilem cukru a zamíchal.

Druhý den už to hučelo, třetí a čtvrtý to doslova vřelo.

Nyní po týdnu se kvasná zátka ani nehne. Jeví se to jako hotové. Je to možné, že by to za týden bylo hotové?

Díky

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika