Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Zdravím vás páliči :) mám navás takú otázku.Prečo sa v domácich podmienkach neda vypálit perfektna palenka ako z pálenici.Pálenica. 120l dvojplašt kvalita spracovania na vyžšej urovni ako od firmy medienka(od šikovneho klampiara) ide naozaj oto že ani z kvalitneho kvasu bez cukru a po pridaní kultúrnych kvasiniek no proste skvelá kvalita kvasu... pomalá destilácia čo najpodstivejšie oddelenie úkapu a dokapu od jadra.Vždy je chut pálenky fádna len z malým náznakom buketu po danom ovocí a ani vôna nieje obzvlášt výrazná ale piťie je to schopné hlava nebolí oči slúžia ako aj iné orgány... :) ide oto že čo môže mať vpliv na konečnú kvalitu? Dakujem vopred za vaše zmysluplné odpovede s pozdravom Ad.