Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ono toho kyslíku stačí docela málo, aby kvas zoctěl, takže test hořící sirkou výsledek nezaručí, naopak se spíš při otevření sudu vnese další kyslík. Já, abych měl jistotu, vykvašené sudy doplňuji CO2 z lahve, hadičkou, tak dlouho, dokud odcházející CO2 ze sudu nešťípe v nose, pak mám jistotu, že je kvas zajištěn.

Já už raději používám nízkoteplotní kvasinky, ty mě nezklamaly, teď při 10 °C pracují vždy dobře, zatímco divoké kvasinky mě občas selhaly (při >16 °C).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika