Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji, skladuji je v ledničce.

Ale letos na podzim jsem je použil přesně dle návodu, zákvas velmi silně nakvasil a kavas se poté také řádně rozjel. Nyní však již téměř nekvasí ač je v teplotě kolem 16-17C a zbývající cukr je ještě 12,5% Brix a alkoholovitost kvasu je kolem 10%. Píšou v technickém listu těch Freddo F3, že bez problémů prokváší až do 15% obsahu alkoholu... tak nevím...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika