Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při každém alhoholovém kvašení, tedy i při výrobě vína vzniká rozkladem pektinů methylalkohol jako vedlejší, nežádaný produkt.Zajimavé je, že oproti destilaci se o methyl ve víně nestaráme, ani se nesnažíme oddělit jej.Snad by to při výrobě vína ani nešlo.Otázkou tedy zůstává, zda by se při destilaci mohlo upustit od odebírání přední části úkapu bohatého na methyl, protože při úkapu se odděluje od jádra i valná část aromatických látek, které putují na začátku destilace-úkapu,a takto odděleny pak ve vyýsledném produktu celkově chybí.

Snad jste měl na mysli kyanid,který je obsažen v peckách,když jste uvažoval o výrobě moštu z myrobalánu a mirabelek?ani to bych nedělal,toho vzniklého kyanidu z pecek je ve výsledku neškodné množství,které ale dodává v pálence výborné kulantní příchutě po mandlích.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika