Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Někdo  dělá slivovici s pracným, nebo jiným vypeckováním, ať už v kterékoli fázi procesu.Ač jsem takový výrobek nepil, mohu prohlásit, že mi s peckami, tedy mandlovou příchutí chutná víc.Zdravotní rizika ponechme stranou.

Naopak jsem pil rádoby slivovici, kde švestky byly "nadstavovány" peckami.Nechutnala špatně, se slivovicí to mělo málo společného, ale mandlovice to byla dobrá.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika