Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím kde pán získal tu jistotu že rektifikační kolona nezachovává aroma po ovoci.Kolikati degustací se zůčastnil kde je deklarováno na jakém zařízení destilát byl vyroben- klasika či jednokotlovka.O žádné takové degustaci nevím -poraďte-velmi rád se zůčastním se vzorky.

A pokud se bude hodnotit podle toho na jakém zařízení destilát byl vyroben tak takový košt nemůže být přece objektivní.Vyhraje ten kolik bude příznivců té které technologie a né ten nejlepší.Nebo se snad pletu?

Je pravda že jednokotlovka je náročnější na obsluhu při destilaci/musí se to umět/ na rozdíl od dvojkotlového systému kde to zvládne skoro každý

Tento názor je podepřen výsledky a umístěním v prestižních koštech-Flora, Mostkovice,Vizovice, Rudíkov atd -jednokotlových destilátů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika