Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já nevím, jestli Vám cukroměr ukazuje dobře. Nebo to chce šťávu přefiltrovat a měřit při správné teplotě. 10 % cukru je obvyklá koncentrace, kterou naměřím v moštu letních a podzimních odrůd jablek. To musí při degustaci chutnat nasládle. Zkuste si rozpustit v litru vody 10 deka cukru. I když roztok okyselíte, ten cukr tam cítit bude.
   Jinak ovšem nevylučuji, že hustší kvasy mohou být nehomogenní co do obasahu cukru či alkoholu. Příčinu bych viděl v různé teplotě dole, nahoře, uprostřed a při stěnách.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika