Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že kdybyste použili 0,5-1% cukru, žádnou chybu byste neudělali, protože kvasinky potřebují ke svému množení nejen vzduch, ale i cukr. Výtěžek necelé 3 l 62%-ního destilátu se mi jeví jako hodně nízký. Takže jste museli ukončovat destilaci hodně brzy, proto tam nejsou žádné dokapové složky, ale domnívám se, že persistence (délka dochuti) nebude dostatečná. Je to tím, že tam musí chybět vyšší vonné i chuťově cenné komponenty. Předpokládám, že ze 100 kg jablek ideální zralosti by se mělo vyrobit nejméně 8 l 50% destilátu. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika