Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tož chlapci, taky jsem letos poprvé zadělával na kvas oskeruše. Už to mám asi měsíc vypálené a teď jenom koštuju. Cukru jsem na 120 l sud dal cca 3/4 Kg a na rozkvasení jsem dal asi 5 litrů kalů a kvasnic z bílého vína. Vody jsem přidal přiměřeně. Kvalsilo to pozvolna, trochu jsem měl strach, aby se to nějak nezvrhlo, protože s tím bylo dost práce. Pálenka nemá chybu, ve vůni je cítit oskeruše. Nakapalo mi toho 13,7 l (51%). Kdo by potřeboval nějaké informace o oskeruši nebo i výrobě oskerušovice, tak vše se dočtete v brožurce Oskeruše od A do Z. Tak dejte vědět jak jste dopadli i vy.

HONZA

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika