Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro... 1.129

Je vidět, že nemáte ani páru o tom, co lze zorat a co je nutné zrýt. Kdybyste se líp podíval a trochu tomu rozuměl, tak byste zjistil, že přes pozemek vedou dvě cestičky z volně položených chodníkových dlaždic. Tyto chodníky by se musely rozebrat a po zorání znovu položit, což nejsem ochoten dělat, stejně jako nejsem ochoten tozebírat sousedův plot na své zahradě. Jsou tam také zhruba uprostře dva záhony jahod. Opravdu nevím kolik času bych ušetřil. Ona ta plocha není až tak velká (cca 180 m2) a zryl jsem ji za 4 x 2 hodiny.

Jinak fotky používám pro zhodnověrnění mých diskuzních příspěvku, v žádném případě nemám zájem se něčím chlubit. Vy jste pro mne nevěrohodný diskutující, který ani není přihlášen ani se nijak neprezentuje svým třeba i vymyšleným jménem. Takže dnes napíšete něco a za týden napíšete něco úplně opačného a nikdo si toho ani nevšimne. Beru to, prostě takto je tento web nastaven.

                    Vladimír 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika