Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane 71.52,

co má Kärcher mě nezajímá, srovnáváte nesrovnatelné! Kränzle 135 je stroj pro profesionální užití (například Vámi uváděné písty má K135 potažené keramikou), důležitý je i obsah oleje v čerpadle, materiál hlavy, ventily, regulační píst a jeho těsnění a spousta dalších věcí, které rozdělují kategorie strojů. Mimochodem Kärcher nepoužívá ani u některých strojů profi řady keramiku na pístech. K Vám uváděným tlakům mohu jen říct, že někteří výrobci měří výstupní tlak také na hlavě stroje, na výstupu, u tlakového ventilu, tyto hodnoty se liší až o1/3! Starý stroj WAP AGRA 800 měl tlak pouze 80 bar., ale množství dodávané vody bylo takové, že obsluhu po hodině bolela ruka.

Nesnažil jsem se svést toho případného zájemce o stroj od nějaké značky (nemám to zapotřebí). Pokud si přečtete dobře můj příspěvek, uvedl jsem hned ze začátku jednoduchý trik s váhou stroje.

Robert

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika