Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No řekl bych, že chuť je taková silnější, hlavně křen a kopr tomu dodají ten správný říz. Ostatní koření je také cítit a dodává tomu šmak. Na chroupání mám nejradši napůl prokvašené a polosladké, ale úplně kyselé je taky fajn.

Zavařovačky, taky občas používám a jelikož mi začal prosakovat hrnec, asi do nich letos taky půjdu. U sklenic navíc není problém s plísní, jelikož se pořád neotvírají jako soudek - stačí po dokvašení utáhnout víčko.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika