Nebezpečné výrobky



Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 244.2 (?) 
24.9.2014 10:03, zobrazeno: 5956x

občas je dobré kouknout, co se doveze do evropy, aby se pak ani nesmělo začít prodávat, nebo se po prodeji stahovalo z trhu.

Možná ale se najdou vykukové, co to budou prodávat jako "nepoužitý nevhodný dárek" po desítkách s tvrzením, mám právě jeden kus dovezený z Německa.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 25.2 (?), 25.9.2014 17:34

Ano pane Stando máte pravdu. Az na to, že mohou být i nebezpeční kupující a majitelé. Nic ve zlém, stačí při hledání vhodného stroje a nářadí kouknout na zkušenosti majitelu na Heurece nebo Zboží.cz. V dnešní době kdy je moderní nakupování v e-shopech, kupujicí přichází o osobní kontakt s prodávajícím, a zříká se tímto s faktickým seznámením s obsluhou a udržbou zařízení. Někdy jsou opravdu recenze v těchto k pousmání někdy až k pláči. Ale vždyt každý Čech je přeci machr a odborník. Tak proč když nemá duvěru ve výrobce od něho výrobek kupuje jenom proto, že je podstatně levnější než od renomované značky, která má výrobní závod v Asii hnedle vedle té s levným zbožím. Proč Český zákazník nepoužívá net jen pouze pro informaci o výrobku a nejbližším prodejci a nenakupuje u něho. Ono spoléhat se na dodací firmy včetně Pošty je mnohdy tristní, i kdyby na zásilce bylo česky napsáno KŘEHKÉ tak mnozí číst nehodlají. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 220.138 (?), 25.9.2014 17:49

To co se prodává přes Aukro a Bazoš na Heuréce či Zboží.cz nikdo nezhodnotí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 25.2 (?), 25.9.2014 19:13

Máte pravdu, ale Aukro i Bazoš jsou podobné organizace jako AAAa, Heureka i Zboží představují nové zboží od výrobce s nabídkou legálních obchodníku. Je pravdou, že Aukro ani Bazoš nenavštěvuji na rozdíl od Heureky, když se rozhoduji pro výrobek. Ještě je dobré You Tube. Ale konečný rozhodce jsem já sám, a dobrý a lety ověřený obchodník se zahradní a komunální technikou, do roku 1990 byl opravářem zemědělské techniky, a místo UP se pustil do tohoto podnikání a je uspěšným a vyhledávaným v našem mikroregionu i obcemi.  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 250.122 (?), 26.9.2014 6:32

Já vy tyhle instituce co zmensujou otvory do drticu a stepkovacu v dobre vire, ze nesvepravny danovy poplatnik neprijde o prsty moc neuznavam. Jsem pro zachovani vlastniho rozumu. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 244.2 (?), 26.9.2014 8:21

Tady nejde o to, jestli je díra do drtiče Hobby nebo Profi, tady jde o to, že prodávají "boty velikosti 39" jako "boty velikosti 43". Pro číňana/korejce/vietnamce o výšce postavy 148 cm a velikosti rukavice č.7 ta pila asi bude pasovat asi jako mojí manželce boty č.39. Ale pro mne bude chůze v těch botách č.39 dosti nepohodlná. To by bylo na stažení z evropského trhu a poslání třeba do indie. Jenže když plácnete do brzdy a on motor ještě 9 sekund běží (zatímco HQ do 0,8 sekundy stojí), tak je to u zpětného vrhu rozdíl dost podstatný, aby se to všechno nařídilo dát zničit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 250.122 (?), 26.9.2014 11:02

S tim ja problem nemam, takovehle veci proste nekupuju. Pro mne je pila Stihl nebo Husqarna. Jine neznam, Ale se stepkovacem problem mam, abych musel odstipat vsechny vetvicky aby se to do nej veslo, to mi proste vadi.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika