Nazor na pilky Oleo mac



host - 152.37 (?) 
19.10.2013 20:23, zobrazeno: 8111x

zdravim, v mountfielde maju celkom zaujmave akcie.  pilku by som potreboval len na obcasne pilenie stromkov v zahrade, pripadne priprava dreva do krbu. Ziadna velka zataz. Ako su vase nazory na tieto pily. Mame v rodine krovinorez uz niekolko rokov a ten ide bez problemov.

dakujem za kazdy postreh

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 42.87 (?), 19.10.2013 21:36

to nie je akcia..to je len oblbovanie nadsadenou cenou... OM v Europe ma cenu ako oni uvadzaju akciovu. V Polsku aj este lacnejsie.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 149.89 (?), 20.10.2013 14:32

mám 9 let om 936, za tu dobu toho moc nenařezala mozna tak 5m3 dřeva, od ruzných větších větví na zahrade sem tam nejaky strom v sadu až po ruzné tesařské práce na stavbě defakto asi provoz jaky planujete. vysledek je takovy že pila funguje jen nejde poradne vyladit karburátor (vycistený) spatně akceleruje apk už jinak reze, valec je jak nový bez skrabancu, jen obsluha pily je katastrofální velké vibrací, strasne se spiní od pilin, olejové čerpadlo tlačí i pri volnoběhu takže pak jeto celé od oleje, po praci pilu vycístím a neustále z ní teče olej vysledek je takovy ze musím po kazdé praci vylít zbytek oleje jinak by postupně cely sam vytekl. za me rikam kupte pilku od jiného vyrobce pokud v MF tak vemte solo jinak asi stihl, stím drevem do krbu to bude chtít vykon pily 2 a více kw tj obsah 40ccm a více jinak to bude mít problém i s 15cm bukem bude seto trapit, žrat palivo a prace zadná.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 206.222 (?), 21.10.2013 8:59

zdravim, tiez som kupil pilu GS370 v terajsej akcii za 199. nuz pila odpoveda cene. Je to pracujuca olejnicka, pila po kazdej praci je neskutocne zaprasena od oleja. Vibracie su znesitelne.

Ja sosobne mam aj problem, ze ked ju nastartujem, tak mi toci retaz, ale na reklamacku to dam az cez zimu, teraz ju potrebujem. 

Vykonovo pila nic moc, dost sa trapi pri hrubsich veciach. Teraz vidim ze som mal zobrat nieco silnejsie ako mi radil ten predajca. (inac pacilo sa mi jednanie v predajni v Martine). Mal som radsej siahnut po pile solo 646, alebo OM 947.

Pripadne popozerat ine akcie na stihl alebo HQ

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 169.130 (?), 10.11.2013 9:23

Zakoupil jsem letos pilu OM952 a zatím si nemůžu stěžovat, výborné starty, vibrace nejsou dle mého názoru velké, i když je to první pila v mém životě a nemám možnost srovnání, hned jsm se s ní sžil a nijak ji nešetřím, jen jí dávám co má dostat. Později možná trochu přiškrtím mazání lišty, zatím jej nechávám tak jak je nastavené, než se pila zaběhne. Pokud bych, měnil někdy značku, tak sympatická je mi Husqvarna i když moji dva známí mají pily Stihl už hezkých pár let a nedají na ně dopustit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 14.53 (?), 10.11.2013 22:40

Radšej sa poobzerajte po nejakej tradičnej značke, HQ, Stihl, Jonsered prpadne Dolmar, A predovšetkým sa nenechajte nalákať na tie " nekonečné" záruky od Mtf... ked príde na lámanie chleba a treba riešiť záručnú opravu nastane problém...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 169.130 (?), 20.11.2013 16:56

Tak Oleo-mac 952 zatím drží a nelze jí vcelku nic vytknout, pokud nezklame a zatím tomu nic nenasvědčuje, budu rád. Myslím že pro běžného uživatele na prořezávky v sadu a přípravu paliva stačí bohatě, na cestování autem taky nepořizují lidé závodní speciály a každá z těch tradičních značek jako Stihl, Dolmar. Husqvarna, apod., také jednou začínala a jedna z nich byla první a ty ostatní začínaly a vyvíjely se, jednou líp, podruhé hůř. Co sám nezkusím nemůžu ani chválit, ani zatratit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika