Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě to doplním, že do té doby s Husqvarnou spokojenost, na obyčejné řezání měkého i tvrdého naprosto dostatečná. 1,5mm má větší prořez a mnohem lépe se s takovým extrémem popasovala, od té doby už plastovky bez nastavitelného mazání nechci, proto bych si ani jednu ze zmíňených nepořídil a raději si připlatil na vysší řadu 543 nebo 545. U Stihlu 241. Pokud bych chtěl něco v limitu cen zadaných pil pak japonskou profi Echo CS 500 se značkovou lištou, teď je slevněná z 12500 na 11000, nebo ještě levnější farmu Dolmarku 420, která oproti profi pilkám ztrácí pouze otáčkama a akcelerací. Jinak, jsem nedávno pořídil Fuxtec 162 a ta je rovněž v kovu s možností volby průtoku oleje. Výkonově porovnatelná, akcelerací a rychlostí řezu dokonce lepší. Je sice o půl kila těžší, ale je za třetinovou cenu a nejsem si tak úplně jistý, jestli je 3x horší, to ale poznám až časem s první poruchou.

251 vs 450 vidím hodně vyrovnaně, pokud bych musel volit, asi bych dlouho váhal kam se přiklonit, možná tu Stihlku když byla v testu lépe hodnocená, 450 ale vidím na obyčejné občasné řezání rozumných průměrů jako dostatečnou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika