Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S váma třema se bavit je jako mávat červeným hadrem před býkem, to nemá cenu. Nafukujete nesmyslně jednotlivá slova. FO mě obviňuje za posty někoho jiného a když ho upozorním, že to nepíšu já, stejně si mele pořád tu svou, klapky na očích. Chybu, že jsem nepoznal 170 od 171 jsem připustil a padla tady i omluva, když se zmýlím, přiznám to. Každopádně pokud se v číně montovala 170, která už se nevyrábí, je podle zdravého úsudku pravděpodobné, že se tam vyrábí i 171. To jestli se to sem dováží nebo nedováží jsem neřešil. Montuje se to v číně??? Montuje, tak nechápu o čem je řeč.

Že jsou MS171 čínské zmetky jsem nikde netvrdil, to tvrdíte pouze vy.!!! Já tvrdím pouze to a už jsem vám to kolikrát musel dokazovat a nejen já, že je Stihl špičkový výrobce a momentálně nejprodávanější výrobce motorových pil s podílem trhu 41% pokud udělá kvalitný výrobek, nemám problém ho pochválit, viz akučka, MS661, 362 atd. Nad pilama jako je 171 apod se rozhodně rozplývat nebudu, zaprvé to řeže tak jak to řeže a zadruhé, trvanlivost není tak zázračná jak je to zde podáváno (vlastní zkušennost), prostě dobrá hobby pilka, ale měl jsem tu čest i s kvalitnějším výrobkem.

To 96.197  "Poklesávající kvalita Husqvarny je sváděna na druhé, kvalita konkurence je brána jako zlo"

Co na toto mám říct???  Toto je cílená pomluva. Pokud nemám zkušenost, tak držím pusu. Husqvarná vypouští na trh kompletní novou 5tkovou řadu a tak to sebou přináší i počáteční problémy (Kor když jí Stihl posílá zmetkové karbece). Stihl svoje pily taky ladí, viz problémy při vypuštění s MS261, MS661 kterou ztahoval. Prostě normální věc, někdy je těch závad více, protože pila obsahuje více nových prvků, jiná konstrukce, nová elektronika atd. 

No a konečně váš výrok:

"Je mi trochu smutno z toho že Husqvarna 543XP musela vzejít z tak obztarožní pily jakou je Tanaka 4501. To hovoří o mnohém."

To je přesně o tom, že nemáte zkušenosti, jen tlacháte, z čeho asi vzešla např. 181??? ze 180 a ta z 018 prostě když je něco dobré, nač to měnit, stačí inovace. Jinak 543XP jako vzešlá jak říkáte z obstarožní pily, má konkurenta Stihl 241 a v přímém porovnání má Husqvarna menší váhu, je lacinější, má větší kroutící moment, otáčky, dva šrouby na lištu, a menší vibrace při řezu, větší profi nádržku, možnost koupit vyhřívanou verzi, lepší obratnost. Proto mi její původ nevadí, spíše naopak, zkrátka se inspirovali už tak kvalitní pilou, kterou vylepšili, nevidím na tom nic špatného, protože nemám bílooranžové klapky na očích.

PS: Nedělá mi problém pochválit i čínu, když si to zaslouží.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika