Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak toto je stará mechanika! Cívka je pevná, ta se nenastavuje, nastavují se kladívka a to je podstatný problém. Mám spec. přípravek od STIHLu, to nejde nastavit pod setrvákem! Nastavuje se předzápal a to na těch šroubcích co drží desku na skříni a odtrh kladívek. Bohužel vačka, která je ovládá je na setrváku! Ekzistuje náhrada za kladívka, ale nemohu si vzpomenout zda jsem ji montoval na 041. Montáž není složitá, jen najít pro kostku místo. Navíc kladívko je obráceně! Filc stírá vačku a takto se kladívko po ní nemůže pohybovat! Závit je určitě metrický, ale stoupání musím změřit, z hlavy ho nevím, zítra to, ale nebude, mám jiné povinnosti! Možná, že p. J.S. bude rychlejší. Co je to v pozadí za vysokonapěťový kabel s fajfkou?Ten červený, doufám, že není napojovaný! Musí být v jednom kuse a tady to jde u BOSCHe vyměnit! 50V není nic, pokud to je výstup na svíčce. Tam musí být vysoké napětí! Na zkoušku stačí nasadit svíčku na fajfku (ověřenou) a položit na válec. Pokud není 100% jistota svíčky, stáhnout fajfku a přiblížit kabel, nebo pružinku k válci. Chce to ale tři ruce, nebo izolovaný skřipec.

Poloha kladívek - dosedací ploška na fotce, směřující k cívce musí směřovat k palci levé ruky.  Zhruba. Šroubek v držáku musí být perfektně odizolován, oválný otvor v pevném kontaktu má protiotvor v desce, se závitem. Tam se nastaví odtrh. Pokud jste upravoval černý kabel od kontaktů ke kondenzátoru, bude nejspíš krátký. Máte ještě takový černý kryt na kontakty a kondensátor? Pokud ano, zkuste ho na desku přiložit a hned uvidíte polohu kontaktů. Trošinku jde nastavit odtrh přez ten oválný otvor v setrváku bez ventilátoru.

Zatím vše, v úterý večer se ozvu.

Radek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika