Zkušenosti s drtičem dřeva GTS 900G od firmy GTM PROFESIONÁL, tradice z Nizozmí od roku 1906



host - 182.1 (?) 
26.2.2015 11:08, zobrazeno: 4358x

Mám velmi špatné zkušenosti s tímto výše uvedeným drtičem. Dovozcem je Garland z Jičína a koupil jsem ho od obchody24. Problém mám s provozem a reklamací. V návodu jsou chyby a i záměrné nedostaky aby zákazník neměl kontrolu nad zařízením a katalog náhradních dílů se nedodává. V záručních podmínkách je stanoveno, že zákazník je povinen a zodpovědný za zabalení při přepravě k záruční opravě ale návod na toto bezpečné zabalení chybí. Největší problém, motor kouří. V návodu není uveden druh benzinu (příslušná norma), parametry zapalovací svíčky, základní nastavení karburátoru.Prodejce ani dovozce servis u zákazníka nezajišťuje! Mám zato, že u zařízení o hnmotniosti cca 140kg a ceně 40-50 tísíc Kč  by toto měla provádět. Firma Garland píše na www stránkám, že má autorizované servisy u prodejců ale jsem to prodejci, kteří jen prodali některý z jejich výrobků.

Mé podněty na tyto nedostatky ignorují všihni, jak výrobce, distributor-dovozce, prodejce ale i čoi!

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Jani02 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (277) - 73.175 (?), 26.2.2015 12:52

katalóg náhradných dielov má servis - ten Vám ho poskytne ak chcete.Sviečku Vám bez problémov predá.Prečítať na sviečke písmenká asi nebude problém.

 To že použiteľný stroj podobných parametrov stojí 4-5000 euro a vy si kúpite niečo za 2000 s tým ani ČOI vespraví nič.A ešte si to nechám poslať z druhého konca svete.:-),no tak to už je asi diagnóza.

   Pokiaľ už niečo takéto silou-mocou chcem tak si to kúpim u neakého chudáka čo najbližšie, aby som to následne mal komu otrepať o hlavu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 244.2 (?), 26.2.2015 15:37

myslím si, že zásadní problém je, že jste jej koupil přes prostředníka (tedy obchody24) a nikoliv přímo v eshopu dovozce. To už je lepší MF, než "příručí co za nic neručí". 

Nejhorší je, pokud pro získání slevy jim prozradíte své (nebo cizí) IČ podnikatele. Pak nakupujete podle Obchodního zákoníku a jste "biti vlastní holí po vlastním hřbete".

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika