Zádový motorový rosič Farm 3S



mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 96.18 (?) 
31.8.2014 19:17, zobrazeno: 9083x

Nemá někdo prosím zkušenosti s tímto postřikovačem? díky

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Roman-Lesnictví a dř - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 209.12 (?), 1.9.2014 0:10

Zkušenost s tímto rosičem nemám, ale co se týče jeho ceny kol. 8 tis. Kč, určitě bych se poohlédl po jiném. 

Docela se kolegovi osvědčil rosič Stihl SR 200D za přijatelnou cenu 12000Kč. Nebylo by pro Vás lepší si připlatit 4 tis. a mít vysokou kvalitu výrobku na dlouhá léta s autorizovaným servisem, než-li se po pár letech vztekat s nelevnou Čínou? Technické data a obrázky rosiče si vygooglujte sám.

Svůj rosič Stihl SR 420 jsem kupoval v r. 2008 za akční cenu 13000Kč. Je to dělník, který se mi zaplatil během pár dnů. Musím to zaklepat, ale v servisu ještě nebyl a to jej používám profesionálně v sezoně a ještě ho půjčuji. Samozřejmě člověku, kterému věřím a který si váží cizích a svých věcí.

Největší využití má na jaře při retardaci třtiny křovištní a některých jednoletých trav v lesních kulturách. Přípravky např. Agill, Fusilade Forte, Pantera,Targa Super a dříve nejlepší graminicid na trhu Gallant Super od společnosti Dow AgroScience.



Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 96.18 (?), 1.9.2014 18:40

no cena je o tretinu vyssi, ale nepochybuji o Stihl jako o kvalitni znacce, napsal jsem servisum kolem, prece jen to bude asi lepsi, chci to na postriky do eko produkce a jak znamo ty jsou drahe a proto poradna mlha je žádoucí

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Roman-Lesnictví a dř - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 209.12 (?), 1.9.2014 22:45

Věřte mi, že budete spokojený. Kolega si chválí jeho nízkou hmotnost, malý hluk, jednoduché ovládání a spolehlivost.

Jednak mlha je žádoucí a také spolehlivost přístroje. K rosiči dostanete tři druhy trysek na různé druhy ošetření. Všiml jsem si, že u Farmu se rosič ovládá páčkami z boku přístroje. Stihl má veškeré ovládání mimo sytiče na rukojeti. Je to obrovské plus a pohodlí pro obsluhu. Neposlední věc je v jakém pohodlí máte záda. Jak má rosič vypolstrovaný zádový vak.

Představa, že by mi začal postřik s drahými "bacily" téct po zádech z nekvalitního postřikovače. Byl bych dost naštvaný a ve finále bych si šel koupit kvalitní, leč dražší. Jak se znám. 

Jako zajímavost jsem se z velmi ověřeného zdroje dozvěděl, že Stihl začne v budoucnu vyrábět akumulátorový a motorový postřikovač. Pozor, neplést s rosičem!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 18.68 (?), 2.9.2014 6:30

Dobrý den. Najděte si na vinařském serveru diskuzi o tomto rosiči a budete číst, jak to vinaři používají. Náhradní díly bez problémů i servis. Ale pokud jej budete používat tak nějak v pohodě, nějak moc nechápu, co by se na něm mělo kazit. Sám mám už dlouhé roky od Bédi a stále chodí na drc. Ovládání na levé či pravé straně je úplně jedno, je to vymyšlené pro práci, takže není co řešit. Na světě s tím dělají mraky lidí. Vůbec bych se toho nebál. Stanislaw

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 212.40 (?), 29.3.2016 15:38

Popisovaný rosič mám cca 6 let. Letos první závada - asi zapalovací cívka. Prodejce má na skladě bez problémů. Zajišťuje i běžný servis a seřízení. Práce s přístrojem bez problémů. Postříkám i vysokokmeny.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika