Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?



Stránky: 1,  2,  3,  4   
Michal Pokorný - (15) - 180.2 (?) 
16.3.2008 8:25, zobrazeno: 64745x

Dobrý den, prosím nemá někdo zkušenosti s výrobky od danské společnosti Texas - texas.dk u nás prodávané ve Vizovicích. Obzvláště mne zajímá jejich zarovnávač okrajů trávníku. Děkuji za rady a vaše zkušenosti.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 137.238 (?), 3.5.2008 16:31

Dobrý den,

Onehdá jsem si od nich koupil motorovou kosu. Vše bylo super do chvíle, než jsem se po pár letech rozhodl dát ji na posezónní prohlídku a ouha. Kde to vlastně má servis? Do nynějška nevím o jiném než ve Vizovicích, což je přes celou republiku. Vzhledem k tomu mi přišlo lacinější nechat ji dosloužit bez jakéhokoliv servisního zásahu a koupit ekvivalent od značky, která má bližší servisní středisko. Taková je má zkušenost s výrobky značky TEXAS. Zřejmě dobrá značka s nulovým servisem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 84.41 (?), 3.5.2008 17:34

Dobrý den,

při hledání servisu a dotazu na prodejce jsem obdržel následující vysvětlení. Pokud ale budu jen jednou ročně vyžadovat službu servisu, tak se mi to asi časem prodraží, navíc něco takového svěřovat české poště je nerozum.

odpověď od prodejce: Servis je centralizován ve Vizovicích. Tento způsob jsme zvolili záměrně. Je daleko výkonnější a výhodnější i pro zákazníka. Přepravu stroje zajišťuje přepravní služba PPL. Tato přeprava trvá 24 hodin. Je to levné a rychlé. Opravený stroj přiveze PPL až zákazníkovi domů. Do servisu zákazník stroj pošle poštou, případně mu stroj odeveze opět PPL.
Objednávku přepravy u PPL zajistíme my.
V našem servisu jsou technici, kteří se specializují na produkty firmy TEXAS. My si hlídáme kvalitu opravy, rychlost a taky příznivou cenu. Na trhu je několik tisíc křovinořezů TEXAS, pil a dalších produktů. Naší snahou je to, aby byl zákazník co nejvíce spokojen. Za několik let, co prodáváme produkty TEXAS, se tento systém oprav velmi osvědčil. Na rychlost, kvalitu a cenu opravy nebyla od zákazníka jediná stížnost. Firma TEXAS Dánsko velmi dbá o kvalitu svých výrobků. proto oprav není mnoho.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 215.167 (?), 21.6.2009 17:39

Dobrý den. Mám stejný stroj Texas-rotavátor. Potřebuji poradit. Stroj my někdy nejde vůbec nastartovat, a když jo, zase strácí výkon. Cos tím. Jeden chlápek my říkal, že je to nějaká membrána. Kde ji najdu? Jak ji opravit? Díky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 249.60 (?), 11.7.2009 22:32
Dobrý den, pokud je stroj v záruce reklamujte tam kde jste koupil. Pokud jste koupil v síti Bauhaus, adresu opravny Vám sdělí tam. Pokud jste stroj koupil jinde a je již po záruce, ozvěte se na firmu GLOBAL ENTERPRISES LTD., spol. s r.o., tel. číslo 577454123, 774811095 a dohodněte si s technikem způsob opravy. Můžete také psát na global@global-vizovice.cz.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 249.60 (?), 11.7.2009 22:27
Nemohu s Vaším závěrem souhlasit. Servis není nulový, ale velmi zodpovědný. Záruční opravy za zákazníka zasílá obchodník, u kterého byl stroj zakoupen. A v případě pozáručních oprav? Není třeba se bát služeb přepravních společností. Přeprava je rychlá a spolehlivá. Pokud není v silách zákazníka poslat stroj do opravy sám, stačí, když ho trochu zabalí, nahlásí svoji adresu, my k němu pošleme přepravní službu (PPL, GPS) a ta stroj přepraví k nám. Včetně větších strojů. Totéž platí i při přepravě zpět k zákazníkovi. náš servis se se zákazníkem spojí a sdělí mu termín, kdy stroj přijde opraven. Řidič přepravní služby poté sdělí zákazníkovi i hodinu příjezdu. To vše levněji, než kdyby zákazník musel stroj vozit do jedné či dvou krajských opraven, musel si ho poté vyzvedat a ztrácel čas. Tento systém servisu je komfortní. V neposlední řadě zlevňuje i nové stroje. Je osvědčený, funkční a spolehlivý. Naše firma zajišťuje, že se stroj přepravou nepoškodí. Přepravce je na poškození při přepravě pojištěn. Někteří zákazníci si své stroje rádi opravují sami. Taktéž se nebráníme tomu, když pozáruční opravu provede kterýkoliv servis zahradní techniky. Jistě to rád udělá. Podobně se přece postupuje, když se opravují například osobní auta. Důležitá je dostupnost náhradních dílů. My všem na požádání potřebné díly zašleme na dobírku. Dostupnost dílů i dlouhodobě je garantována dánskou firmou TEXAS. Myslíme, že v dnešní době, kdy lidé šetří každou korunu ocení, že mají spolehlivý výrobek s prodlouženou zárukou a že není třeba se bát nákladných pozáručních oprav. Naší společnosti velmi záleží na spokojenosti našich zákazníků. Jsme na trhu více jak 17 let. Pokud však přesto někdo žádá stroj s továrním servisem na mnoha místech republiky musí počítat s tím, že za podobný stroj zaplatí o mnoho desítek až stovek procent více. Každý si může vybrat. TEXAS však poskytuje srovnatelnou službu. Stanislav Kubíček, GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. Vizovice, výhradní dovozce produktů TEXAS A/S Odense, Dánsko
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 14.151 (?), 11.7.2009 23:45

No nevím, na stránkách jsem např. poznal čínský křovinořez, který rovněž vlastním, a který se prodává pod různými značkami (a podstatně levněji). A ještě z nás dovozce dělá hlupáky, že se jedná o dánský výrobek a profi kvalitu. Zkrátka klasický marketingový řeči.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
Chalupář - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (303) - 111.132 (?), 12.7.2009 10:45

Pila TS450 mi nápadně připomíná čínskou pilu Hecht 945 (v železářství stabilně za 4000 Kč).

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 26.58 (?), 15.7.2009 15:06

Známá mi přinesla křovinořez Texas 330B s tím, že za provozu zhasl.Nedává jiskru na svíčce. Zapalovací modul se uvolnil a přilepil se na magnet rotoru.udělal jsem vzduchovou mezeru 0,3 mm a jiskra není.Vyloučil jsem svíčku, vypínač zapalování a kabely k vypinači.Při velmi malé vzdálenosti elektrod zapal. svíčky, asi 0,15 mm slabou jiskru dává, ale nenastartuje.Je možné zapal. modul přeměřit zda je vpořádku a jaké má mít hodnoty el odporu? Je tento modul schodný s jinou značkou motoru-bližší servis?

děkuji Standa

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 249.60 (?), 20.7.2009 11:51

Dobrý den, pokud chcete, je možno stroj trochu zabalit a poslat poštou na adresu servisu dovozce, jak je uvedeno v návodu k obsluze. Pokud byste ho neměl, je to adresa:

GLOBAL ENTERPRISES LTD, spol. s r.o., Říčanská 294, 76312 VIZOVICE

Zde lze i nahlásit požadavek na dopravu, stroj trochu zabalit a firma pošle k zákazníkovi přepravní službu PPL, která stroj vyzvedne a přepraví do opravny. Za několik dnů j estroj opravený stejným způsobem odeslán zákazníkovi opraven.

Tel. 773444890, 774811095

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika