Skusenosti s alko BC 4125 II



flader - (21) - 49.109 (?) 
3.6.2014 16:44, zobrazeno: 4061x

Aké sú vaše skúsenosti s týmto krovinorezom? Našiel som ho spomínaný v niekoľkých témach, ale vždy sa jednalo o prvú generáciu. Aké sú skúsenosti s druhou, prípadne v čom sú rozdiely?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 115.106 (?), 3.6.2014 22:02

Rozdíly jsou v motoru, změna motoru pomohla ve výkonu a trvanlivosti, bohužel to sebou přineslo navýšení váhy 7,8Kg na výkon 0,9KW je dost tragické a mít takto slabej křoviňák s touto váhou je za trest. To špatné přetrvává i u druhé generace, nekomfortní a nepohodlný popruh na jedno rameno, obrovské vibrace, nepohodlné řidítka. S touto váhou a tímto popruhem s těmi vibracemi je to křoviňák tak na 10-15 minut práce, poté vás bude bolet celej člověk. Kupte si Husqvarnu 323 RII a dostane se vám velmi spolehlivý, lehoučký křoviňák.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 49.17 (?), 8.6.2014 0:11

Toto Al-ko jsem mel v ruce v poslednich tydnech nekolikrat. Kolega ma pravdu, ergonomie je opravdu mizerna. Duveru ve mne nebudilo ani upevneneni riditek v plastove kolibce s pryzovou vlozkou, vse na 4 srouby a vubec cela riditka (slaboucka trubka). Za ty penize je to pouze trochu, ale opravdu jen trochu lepsi Cina. Vahal jsem nakonec mezi Stigou, MTD a Hitachi a zvolil ve finale - po osobnim pruzkumu - Stigu 33D, ktera stoji skoro stejne a zpracovanim, ergonomii a treba i tim dodanym postrojem je to z jineho vesmiru. Nerikam, ze nej- nebo nejaky super zazrak, ale za 4500 je to neuveritelne dobre udelany stroj, nejen ve srovnani s timto Al-kem.

Vcelku zajimave (kladne) hodnoceni toho Al-ka od jednoho Ukrajince se spoustou fotek (google prelozi text vcelku dobre). Je ale predesla generace.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika