Sekacka pretoci a nestartuje



host - 232.11 (?) 
5.6.2016 8:38, zobrazeno: 8711x

Dobry den, mam sekacku Riwall 5135rpm a vubec nejde nastartovat, pred nedavnem naskocila ale na 20+ zatahani. Svícku jsem kontroloval jiskru hazi, skousel startovat i bez filtru, ale stale je třeba hodně tahat, rozebral jsem karburátor, vycistil profouknoul dírky a vystrikal s wdckem, benzin jsem dával cerstvy. Pred rokem jsem narazil na parez, zkrivilo to trochu nuz ale ten jsem vyrovnal a sla v pohode pul roku az po zime nejede. Když po tych vela pokusech najela tak jsem vytacel motor (tim tahlem rekugalce otáček u motoru) aby se nasálo cerstve palivo... Nechce se mi moc do servisu abych jim tam nechal par tisic.. muzu s tim spravit neco sam? dekuji

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 114.253 (?), 5.6.2016 16:59

některé chytré stroje hlídají i olej, je ho dost?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 116.145 (?), 5.6.2016 18:52

Takže nedošlo k vypuštění VEŠKERÉHO starého paliva a do karburátoru šlo z hadiček staré palivo? Rozebrat znovu a tentokrát to udělat pořádně.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Standam - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (471) - 136.63 (?), 6.6.2016 8:26

Zdravím, problém je v nefunkčnosti sytiče. Ten zde funguje tak, že balónkem vytváříte přetlak nad hladinou v plovákové komoře a tak benzín vyvěrá hlavní tryskou do difuzoru karburátoru. Protože jste několikrát demontoval držák vzduchového filtru, kde je ona pumpička, tak je poškozeno těsnění mezi přírubou filtru a karburátoru. Netěsnost tohoto místa je u těchto motorů je běžná záležitost, protože plast ze kterého je vyroben držák vzduchového filtru je nekvalitní a teplem se deformuje. Potom ani použití nového těsnění nevede k úspěchu. Snažte se utěsnit kanálek v držáku filtru vůči otvoru v přírubě karburátoru. Nebo před startem stříknout do difuzoru karburátoru asi 0,5ccm benzínu.  Dírka v balonku je důležitá. Standa.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika