Nemám s Mountfieldem zásadní problém



Din - (7) - 55.92 (?) 
23.2.2015 20:41, zobrazeno: 4060x

Většinu zahradního vybavení jsem kupoval v akcích u nich a v akcích nakoupené věci byly při porovnatelné kvalitě cenově alespoň trochu níž, než u konkurence... U poslední koupě se u elektrické motorové pily během něco víc než jedenoho roku projevila třikrát ta samá závada na přidřeném ložisku brzdy řetězu a reklamace byla v plném rozsahu uznána a dostal jsem za stávající pilu jinou a trošku lepší (porouchaný model již nebyl v nabídce)... Pokud se člověk nechová technicky i lidsky jako idiot, je možné se se servisáky rozumně, bez nějakého lhaní a zkoušení opiček domluvit a nastalý problém oboustranně korektně řešit... Alespoň v pobočce Kolín to tak zatím platí... Nyní tam mám zaplacený zahradní traktor Wolf Garten Expert 92.160 a čekám na jeho dodání... Snad nebude problém ani v tomto případě a kluci ze servisu mi před dodáním stroje na něm při jeho sestavování narvou všechny maznice tím, co do nich patří... Jinak k mnou zmíněnému zahradnímu traktoru WG Expert 92.160 na jiné diskuzi nějak uvadla diskuzní aktivita, tak chci poprosit jeho uživatele o sdílení + i - zkušeností a postřehů o něm... Díky...

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 49.17 (?), 2.3.2015 18:28

Je to jeden z nejlepsich traktoru, ktere kdy meli a maji v nabidce, mam presne tento. Je u nas v narocnem provozu dve plne sezony a bez jedineho problemu - krome vuli v rizeni, ale ty jsou dane narocnosti pouzivani a presto jsou v tolerancich.

Narocnym pouzivanim minim sekani zelenych ploch vc. zahrad na rozhlehlem statku v nerovnem terenu, kde tyto plochy maji v souctu vymery pres 8500 m2 a sekany jsou mnohokrat do roka. Za sebe smekam a muzu jen doporucit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 210.205 (?), 27.5.2015 23:45

Zdravím,

mám Experta také třetí sezonu. Stejně se mi projevila vůle v řízení a není to náročností používání, nýbrž šlendriánem při montáži kol. Chybí vymezovací podložky, aby se kola nemohla posouvat na čepech ze strany na stranu. Tak vznikne vůle mezi ložisky a čepy, která rozhodně není v toleranci.

Až na další maličkosti, které opět byly způsobeny nedokonalou montáží, souhlasím že to je výborný stroj. Chválím hlavně motor Kawasaki. Petr

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika