Motokultivátor



drobek - (12) - 4.242 (?) 
24.9.2009 12:57, zobrazeno: 9201x

Zdravím a prosím o radu.Vlastním Motokultivátor MS16 nebo 19 přesné označení neznám.Letos došlo k tomu, že se mi rozsypalo ložisko v převodovce.Jelikož jsem zručný a nemínil jsem krmit ty chytráky z Mounfieldu rozhodl jsem se provést generálku sám.Vše dopadlo na 1.Ale nastal jiný problém, při demontáži jsem demontoval motor, který jsem potom uložil v dílně aniž bych s ním cokoli dělal. Po zhruba měsíci když jsem stroj znovu složil jsem motor spět nahodil a ouha problém!!Jedná se o motor americké výroby který před samotnou opravou startoval bez sebemenších problému.A teď pouze když je studený, což je velký problém.Když jsem zrovínka někde v zadu na zahradě nemohu stroj vypnout musel bych pak čekat až vychladne abych se dostal spět.Už jsem vyměnil svíčku vyfoukal karburátor a nic, tak kutilové poraďte díky.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 93.90 (?), 29.9.2009 23:00

Viděl bych, že to máš uchlastaný. Uber bohatost směsi, nebo ti blbne něco na zapalování, ale spíš vidím tu bohatost směsi.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
drobek - (12) - 4.242 (?), 30.9.2009 7:37

Bohatost směsi?ten pojem vím co znamená ještě zdob kdy jsem vlastnil škodovku, ale obávám se že tady se nic takového nešteluje.Ale pro jistotu se kouknu přece jenom jsem to mohl přehlídnout.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika