Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když jsem tady na fóru uvedl, že jsem byl nespokojen s provedením TZ4K 14, za které jsem v roce 95 zaplatil 135 tisíc, byl jsem kýmsi okřiknut, že TK svou konstrukcí vlastně předeběhlo dobu. Tak co vylepšovat, když je tak dokonalé? Nejvíce mi jako člověku se strojírenskou praxí vadilo provedení některých dílů a zastaralost konstrukce (brzdy, řízení, hydraulika). Dnes není problém vše vyřešit daleko efektivněji, má to však jeden háček. Pokud se pustíte do nekompromisních úprav, jejich cena přesáhne cenu původního nákupu TK! Pokud si dobře vzpomínám na svou úvahu, kdy jsem se rozhodoval mezi opravou staršího TK, stavbou traktoru a koupí nového TK, bylo mé rozhodování ovlivněno hlavně úvahou o vyřešeném a léty ověřeném TK. Koupě nového kusu, pak měla zajistit minimální starosti s provozem, bez nutnosti dalších oprav a úprav. To, že se tak nestalo je kauzou samotnou, která by zasloužila založení vlastního tématu.

Jinak pokud bude někdo stát o uvedení mých úprav TZ4K 14, mohu je zde popsat i přiložit foto, ale nepříjde mi to až tak důležité. Všechny úpravy vyplynuly z potřeb provozu, nedělám zásadně nic pro parádu (škoda energie), jak té elektrické. tak fyzické.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika