Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Používám trojzub jaký doporučuje výrobce. Brousím jak doporučuje výrobce - tedy břit trojzubu a ne celý. Ty boky brousit dle mne je hloupost. jednak se zeslabuje masiv  trojzubu, což je maličkost, ale hlavně seče se se špičkou.  Podle délky ostří (ostré špičky)  taky zabírám. I tak je na křoviňáku někdy tolik posečené masy, že se skoro nedá odtáhnout doleva na řádku. Když je horší terén, nebo je tam víc kamení, pařízků po křovinách a stromech beru už obroušené trojzuby, ale práce jde zas trochu hůř.  Je to ale pohodlnější, když nůž narazí do pevné překážky. Zkouším teď štěpkovací nůž. Na řadu prací je vyborný - zejména na ostružiní, polehlé rákosí a buřeň, nižší křoví, ale chce se s ním naučit pracovat. Jinak ještě používám myslím osmizub (o struně a pilovém kotouči nemluvím). Jenže ten nemá ten výkon co trojzub.  Více méně teď ho nasazuji jen při sečení ve vodě - nehází tolik vody do obličeje když se do ní dostane.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika