Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro hosta x4.243

Semiletá záruka funguje.Nebo Vám uznají někde po třech letech zapalovací cívku na záruku?Je potřeba si říct, že hodně zákazníků si plete záruku se životností, či opotřebováním dílů.A když tak tady vychvalujete značky HQ a SH, tak jen tak pro příklad historku, co mi povídal pán u nás na prodejně:

Koupil si levnější typ od HQ, kde byla místo náhonové hřídele, náhonové pero (OM používá jenom hřídel),které se mu časem samozřejmě ukroutilo, protože používal kotouč.Na servisu mu ji vyměnili za hřídel, samozřejmě za peníze.A ještě mu "prý" řekli, že ví, že to pero moc nevydrží, ale je to levnější na výrobu.

Nic si nevymýšlím, ani to nemám zapotřebí, jen říkám, co jsem slyšel.Zkuste se sám poptat v servisu HQ.

Mountfield má spousty zákaníků, co jsou spokojený, ale taky spousty nespokojených.Za ty roky, co M funguje a kolik toho prodal, se ti nespokojení se nakupí.A myslím, že spoustě lidem leží v žaludku, jak to tady M rozjel, ještě v době, kdy nic nebylo jisté a pro sekačku jste jezdil do krajského města a ještě za nehorázný prachy.

A jen tak pro zajímavost: zkusme se poptat pána, co reklamoval špice na kole, kolik měl na tom kole najeto?A kolik váží?Má nosič a vozí na něm něco?Uvidíme, co nám odpoví.

S pozdravem, zaměstnanec M

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika